Sayın Erdoğan’dan “Sizler de dik durun!” çağrısı!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli açıklamalarını Genel Yayın Koordinatörümüz Hasan Karakaya’nın köşesinden okurken bir bölüm özellikle dikkatimi...

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli açıklamalarını Genel Yayın Koordinatörümüz Hasan Karakaya’nın köşesinden okurken bir bölüm özellikle dikkatimi çekti:

Soruluyor:

“Seçim öncesi Gezi benzeri bir olay beklentisi yorumları vardı. Son olayları da sanki birileri şekillendiriyor görüntüsü var. Önümüzdeki günlerde bu tür krizlerin yaygınlaşabileceği endişesi söz konusu. Siz nasıl bakıyorsunuz?..

Sayın Erdoğan’ın bu soruya verdiği karşılık son derece dikkat çekici…

Okuyalım:

“Arkadaşlar!.. Ben hayata hiç böyle bakmadım. Ben ‘Dik duracağız ama dikleşmeyeceğiz!’ diyorum. ‘SİZLER DE DİK DURUN!’ Neyle, fikrinizle, düşüncenizle. Kalemden daha keskin bir şey asla yoktur.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar