Sağ kompleks... Halaçoğlu’nu da yediler!..

MHP Grup Başkanvekili Profesör Yusuf Halaçoğlu’nun CHP’ye uzanan dilini kestiler!.. Ne demiş ki adamcağız; “Deniz Baykal’a destek verseydik, AK Parti’nin tabiriyle ‘dinsiz parti’nin adayını başkan...

MHP Grup Başkanvekili Profesör Yusuf Halaçoğlu’nun CHP’ye uzanan dilini kestiler!..

Ne demiş ki adamcağız; “Deniz Baykal’a destek verseydik, AK Parti’nin tabiriyle ‘dinsiz parti’nin adayını başkan yaptılar’ eleştirileri gelecekti”yollu bir şeyler.

Son derece dikkatli, özenli bir dil kullanmış sayın profesör; bu konuda “belli” olan kendi kanaatini ifade etmemiş, “AK Partililer” üzerinden bir değerlendirmede bulunmuş.

Yusuf Halaçoğlu’nu seversiniz, sevmezsiniz ama insaf etmek lâzım; “Deniz Baykal’a oy verseydik bu sefer de ‘dinsiz parti’nin adayını Meclis Başkanı yaptılar diye sataşacaklardı” yollu konuşmakta ne var ki?..

Devletin “dini” yok; hele bir teklif et bakalım, Atatürk’ün vefatından on sene öncesine kadar Anayasa’da yer alan “Devletin dini İslam’dır”hükmünün geri getirilmesini teklif et bakalım neler oluyor!

Devletin dini yok; devletin “dinsiz”liğini en fazla savunan CHP, kendisine “din” mi biçiyor..

Kurumların dini mi olur?..

CHP için  “Laiklik düşmanı bir partidir!” desen, evet, büyük hakaret;“laiklik” din ise “dinsizlik” hakarettir!..

Laiklik din değil, öyle değil mi CHP!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar