Reeecep Tayyip Erdoğaaaan!..

Hatırlayacaksınız... Hatırlamayanlar internetteki arama motoruna, “Serdar Arseven imza kampanyası” yazarak “o günlerde” ne yaptığımı görebilirler. Ben.. O günlerde tuttum, internet üzerinden bir imza...

Hatırlayacaksınız...

Hatırlamayanlar internetteki arama motoruna, “Serdar Arseven imza kampanyası” yazarak “o günlerde” ne yaptığımı görebilirler.

Ben..

O günlerde tuttum, internet üzerinden bir imza kampanyası başlattım.

Kampanyama slogan olarak “ERDOĞAN YA DEVLET BAŞKANI, YA BAŞBAKAN!..” cümlesini seçtim.

“Sunum”da da şu ifadelere yer verdim:

“AK Parti tüzüğündeki 3 dönem maddesi, Sayın Erdoğan’ın yolunu kapatmamalı. Tüzük’teki sınırlama Sayın Erdoğan dışındakilere uygulanmalı! Genel Başkan hariç tutulmalı. Ortada bir tüzük hükmü var. Kur’an hükmü değil, Anayasa hükmü değil, Kanun hükmü bile değil.Anayasa’yı tümden değiştirmeyi hedeflediğimiz bir dönemde, ‘3 Dönem’i tabulaştırmak’ yanlış olur.”  

Evet, ben Sayın Erdoğan’ın “O aşamada”, bir “Genel Seçim Zaferi” daha elde etmeden, “çiviyi iyice yerine oturtmadan” Köşk’e çıkmasını doğru bulmuyordum!

Onun için de, bu üç dönem uygulamasından Sayın Erdoğan’ın hariç tutulmasını istiyordum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar