Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan “AK Partili” (!) ler!..

Sayın Cumhurbaşkanımızın 14 sene evvel başlattığı “kökü mazide” AK Parti hareketi, son derece kritik bir noktada. Önümüzdeki seçimden elde edeceği sonuç “tekrar”...

Sayın Cumhurbaşkanımızın 14 sene evvel başlattığı “kökü mazide” AK Parti hareketi, son derece kritik bir noktada.

Önümüzdeki seçimden elde edeceği sonuç “tekrar” niteliğinde olursa (ya da tekrarın da kötüsü olursa) Ak Parti ve çok daha önemlisi Türkiye büyük sıkıntılar içine girecek.

“Şer ittifakı” için bunu gerçekleştirmenin yolu belli; Sayın Erdoğan’ı gözden düşürebildikleri nispette başarı şansları artacak.

Benzeri operasyonlara defalarca şahitlik etti bu toplum…

Köylüyü çarıktan kurtarıp lastik ayakkabıya, kunduraya terfi ettiren Rahmetli Adnan Menderes,

mahalle bakkallarını “ihracatçı” yapan Rahmetli Turgut Özal, Başbakanlık makamına, iki yüz yıldır horlanan kitlenin desteği ile ulaşan Rahmetli Necmettin Erbakan bu tür operasyonların muhatabı olan liderlerdi.

En yakın tarihli operasyonun mağduru olan Merhum Erbakan, “D-8”, “Havuz Sistemi”, “Milli Savunma Hamlesi”, “Hortumculardan kesilen kaynakların dar gelirli kesime aktarılması” gibi adımlarından dolayı, siyaseten idam edilmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar