Recep Tayyip Erdoğan’a “diktatör” diyenler!..

Bugüne kadar hiçbir Lider O’nun kadar hakarete uğramamıştır herhalde, O’nun kadar “ihanet”e uğramamış, aldatılmamıştır. O “baba” denilen, “sevimli” imajlı, gayet...

Bugüne kadar hiçbir Lider O’nun kadar hakarete uğramamıştır herhalde, O’nun kadar “ihanet”e uğramamış, aldatılmamıştır.

O “baba” denilen, “sevimli” imajlı, gayet “demokrat” Süleyman Demirel, bunun yüzde birine muhatap olduğunda Hürriyet, Günaydın gazetelerini perişan etmiş, aleyhinde haber yapanları içeri tıktırtmıştı.

Ahmet Necdet Sezer’e “Bir süreliğine dinlenmesi lazım, dağlara çıksın oksijen alsın, beyni oksijensiz kalmış!” dediği için hışma uğradı bu kardeşiniz, zor yırttı kodesi boylamaktan.

“Bir deli kuyuya taş attı, kırk akıllı çıkartamıyor” dedik diye, “Ordu’ya hakaret” ten yargılandık; mesele de “BİR deli” lafındaki “BİR”in  zamanın Genelkurmay İkinci Başkanı Çevik “BİR”in “BİR”ine yorulması!

Çevik “BİR”e deli demek istemişiz; bu aslında Ordu’ya hakaretmiş, böyle bir bağlantı! 

Neyse ki Rahşan Affı çıktı da yırttık!

Recep Tayyip Erdoğan diktatör ha!..

Ne diktatörü, gidin Atatürk Havalimanı’nın gazete, kitap büfelerine; bu ülkenin Cumhurbaşkanı ile bu ülkenin Cumhurbaşkanı’nın evlâdına nice hakaretlerin yer aldığı “kitap kapakları” göreceksiniz.

Sayın Erdoğan bunları bilmiyor mu?..

Elbette biliyor ama…

Sayın Erdoğan, bırakın “başka mahallelerin” gazeteci, yazar, çizer takımına…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar