“Recep Tayyip Erdoğan KOALİSYON İŞLERİNE karışmasın”mış!..

“Kemal” Bey, böyle diyor; “Recep Tayyip Erdoğan koalisyon işlerine karışmasın, onun bu konuda laf söylemeye hakkı yok!” Zamanın Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal’e, “Cumhuriyet Halt Partisi’nin...

“Kemal” Bey, böyle diyor;

“Recep Tayyip Erdoğan koalisyon işlerine karışmasın, onun bu konuda laf söylemeye hakkı yok!”

Zamanın Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal’e, “Cumhuriyet Halt Partisi’nin işlerine karışmayacaksın” demek gibi bir şey bu.

Nasıl karışmaz?..

Ruhunu, şeklini, şemalini, her şeyini o vermiş.

Recep Tayyip Erdoğan millet iradesinin arkasında olduğunu 9 seçim boyunca ve en bariz olarak da “Devlet Başkanlığı” seçiminde ispatladığından, Mustafa Kemal’den de güçlü konumdadır.

Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin, kendisinden öncekilerin tamamından çok daha fazla “meşru” Başkomutanıdır; konumu tartışmasızdır, sonuçları üzerinde hiçbir tartışmanın yapılmadığı bir halk oylamasının ardından, hem de ilk turda “Devlet Başkanı” seçilmiştir.

Karşısında neredeyse bütün partilerin “ortak adayı” olarak öne çıkartılan ve arkasında “uluslararası bilumum şer odakları”nın desteği bulunan bir adaya karşı, büyük bir zafer elde etmiştir.

Demokrasilerde meşruiyetin kaynağı “Milli İrade”dir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar