Oyuna gelme Anadolu!

Dağlıca’daki askerlerimizi katleden terör örgütü Iğdır’da da polislerimize kıydı. Selahattin Demirtaş bunun sinyalini paralel yapı ile PKK terör örgütüne kucak açan Almanya’dan vermişti...

Dağlıca’daki askerlerimizi katleden terör örgütü Iğdır’da da polislerimize kıydı.

Selahattin Demirtaş bunun sinyalini paralel yapı ile PKK terör örgütüne kucak açan Almanya’dan vermişti zaten, “Askerleriniz de, polisleriniz de yenildi, yenilmeye devam edecek!!!!” demek suretiyle.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dün hatırlattığı üzere bunların “kadın” eş başkanları da sırtlarını terör örgütlerine dayadıklarını ilân etmekte sakınca görmemişti.

Demirtaş’ın 6-7 Eylül olayları öncesinde “sokağa dökülme” çağrısı yaparak 50’den fazla vatandaşımızın katledilmesine zemin hazırladığını da hatırlayalım.

Öncelikle…

Bu tür tavırlara “muz cumhuriyetlerinde bile” tahammül edilemeyeceğini belirtmek isteriz.

Anayasa maddeleri ve kanunlar her vatandaşa eşit olarak uygulanmıyorsa o memleketin çivisi çıkmış demektir!

Şu veya bu gerekçeyle böyle meydan okumalara göz yuman devlet, kurallara sadık vatandaşlara haksızlık etmiş olur!

Bir trafik cezasını ödemediği için kredi kartına, hesabına haciz koydurduğunuz vatandaş, terör örgütü ve uzantılarına gösterilen “hoşgörü”ye baktıkça devletinden soğur!

Ellerine çatapat bile almayan partileri kapatılmış Nizam, Selamet, Refah ve Faziletlilerle, kapatılmanın kıyısından dönmekle birlikte “mahkûm edilmiş” masum, mazlum AK Partililere bu durumu nasıl izah edeceksiniz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar