Manhattan’da muhteşem öğrenci yurdu!..

BM denilen  “Müslümana zulüm” aygıtının Genel Kurulu’nu izlemek üzere geldiğimiz New York’ta TÜRKEN Vakfı’nın akşam yemeğine katıldık. Kurban...

BM denilen  “Müslümana zulüm” aygıtının Genel Kurulu’nu izlemek üzere geldiğimiz New York’ta TÜRKEN Vakfı’nın akşam yemeğine katıldık.

Kurban Bayramı’nı gurbet ellerde geçirmemize sebep olan bu programa iştirak etmenin iki güzel yanından biri Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile beraber olmaktı, diğeri de böylesine muhteşem bir atılımı yerinde görmek.

ENSAR Vakfı ile TÜRGEV’in el ele vererek geçen yıl birlikte kurduğuTÜRKEN Vakfı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde imza atılan en mühim yatırımlardan.

ABD’de eğitim gören, görecek öğrencilerimize burs, barınma imkânları sağlıyor, sahip çıkıyor, tehlikelerle dolu bu dünyada kaybolup gitmelerini engellemeye çalışıyor, evlatlarımıza kültürel programlar uygulayarak küresel rekabet şartlarına “milli ve yerli” ruhla hazırlanmalarına vesile oluyor.

Bir yıl kadar kısa süre içinde büyük mesafeler kat etti TÜRKEN Vakfı; New York’ta konaklama birimleri oluşturdu, pek çok öğrenciye barınma mekânı sağladı, danışmanlık hizmeti verdi, birçok kültürel program uyguladı.

Ruh da tam bize göre; çok sayıda vatandaşımızın katıldığı akşam yemeği için mekâna gittiğimizde bizi Kartal İmam Hatip mezunu bir grup genç karşıladı.

Akit’i çok yakından takip eden bu gençler; sık yazan, haftada bir yazan bütün yazarlarımızı tanıyorlar, hemen hepsinin bahsi geçti 45 dakikalık ayak üstü sohbet sırasında.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar