Lokman Ertürk… Yüzde 41 mi, yüzde 50 mi?

Sizce 7 Haziran seçim sonuçları mı yoksa 1 Kasım seçim sonuçları mı daha gerçekçidir? En büyük siyasi oluşum Ak Parti açısından değerlendirin isterseniz; Ak Parti gerçekte yüzde 41...

Sizce 7 Haziran seçim sonuçları mı yoksa 1 Kasım seçim sonuçları mı daha gerçekçidir?

En büyük siyasi oluşum Ak Parti açısından değerlendirin isterseniz;

Ak Parti gerçekte yüzde 41 midir, yoksa yüzde 50 midir?

Ben ikisinin de gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum; AK Parti bütün hataların yapıldığı seçimlerden çıkartabildiği yüzde 41’e düşmüş değil, ama yüzde 50’yi cebine koymuş da değil.

Aşağı ve yukarı yönlü hareket potansiyeli çok kuvvetli.

 “Oy hesabı” sağlam hesap değildir, tencere kaynamazsa sandık kaynar, bizim gibi ülkelerde dip ile zirve arasındaki mesafenin ne kadar kısa olduğu malûmlarınızdır.

İktidar “medeniyete”, “kültüre” yaslanıyorsa sağlam olur, sarsılsa da yıkılmaz.

Bizler merhametli insanlarız; elimizde pek çok imkân olsa da hukuk dışına çıkmayı düşünmeyiz, “Bir kavme kinimiz bizi adaletsizliğe sürüklemez”, daha doğrusu sürüklememesine gayret ederiz.

“Onlar” öyle mi ya; bakın içlerinden kıytırık bir parti yöneticisi, bizimTurgay Güler’e ne tehditler yağdırdı; ilk fırsatta gözünü oyacaklarmış Turgay’ın!

Bunlar hukuk tanımaz, ellerine bir fırsat geçsin, ne namaz kalır, ne örtü, ne ezan, ne hukuk, ne özgürlük!

Bunlar Baas’ın kuduz köpekleridir, her türlü zulme imza atmak geleneklerindendir.

Kimileri “Recep Tayyip Erdoğan oldukça bir şey olmaz Allah’ın izniyle”diye düşünebilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.068 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.773 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar