Kobani’yi “koalisyon”a mecbur etmek için bombaladılar!

Terör Partisi’nin Kobani’ye bombalı saldırıların hemen ardından, Türkiye’yi teröristlere “yardım ve yataklık” yapmakla suçlamasına hem Sayın Cumhurbaşkanı hem de Sayın...

Terör Partisi’nin Kobani’ye bombalı saldırıların hemen ardından, Türkiye’yi teröristlere “yardım ve yataklık” yapmakla suçlamasına hem Sayın Cumhurbaşkanı hem de Sayın Başbakan’dan çok sert tepkiler geldi.

Tepkiler, Türkiye’nin büyük bir “uluslararası operasyon”la karşı karşıya kaldığı, ülkenin dört koldan kuşatılmak istendiği, hariçteki ve dahildeki şer odaklarının ülkemizin gittikçe güçlenmesinden, çıkar çevrelerinin çıkarlarını tehdit etmesinden rahatsızlık duydukları tespitlerine dayanıyor.

Bu tespitlerin ne kadar yerinde olduğunu gösteren nice misal var.

Misallerden birini buradan vermiş olayım:

ABD’liler, 11 Eylül saldırılarının ardından adeta evlerine hapis oldular.

Alışverişler korku ve endişeden dolayı durma noktasına gelince, Devlet, piyasayı canlandırmak için kredi faizlerini radikal kararlarla aşağıya çekti.

Büyük bir tüketimi teşvik kampanyası yürüttü.

“Kredi” ucuzlayıp kampanya tutunca, ABD’liler hemen yeni konut, araba almaya yöneldi.

Bu süreçte haliyle enflasyon tırmandı, faizler yükseldi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar