Kılıçdaroğlu’ndan “koltuğu kurtarma, AK Parti’yi bitirme” taktiği!

Nasıl mı? Şöyle bir bakalım; Neler yaptı son günlerde Kılıçdaroğlu? Önce, akla ziyan bir hesapla “Bir tarafta yüzde 40’lık AKP, öbür tarafta yüzde 60’lık biz; millet hükümet etme...

Nasıl mı?

Şöyle bir bakalım;

Neler yaptı son günlerde Kılıçdaroğlu?

Önce, akla ziyan bir hesapla “Bir tarafta yüzde 40’lık AKP, öbür tarafta yüzde 60’lık biz; millet hükümet etme görevini yüzde 60’a yani bize vermiştir!” dedi.

MHP’nin, Saadet’in, diğer Meclis dışı partilerin oylarını ve dahi AK Parti’nin yüzde 40’ı aşan yüzde 1’lik oyunu kendi hanesine yazınca,  “alay konusu” oldu.

Ama “O” bunu göze almıştı. Hesabının ipe sapa gelmediğini pekâla biliyordu.

Bu bilinçle, tuttu CHP’nin yayın organı niteliğindeki Sözcü ve Hürriyet gazeteleri aracılığı ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, (MHP yöneticilerinin ifadeleriyle) siyasi “Rüşvet” teklif etti.

“HDP/PKK ile ortaklığa rıza karşılığında,  Başbakanlık koltuğu!”

Sayın Bahçeli, bu “berbat teklife”, beklendiği gibi  son derece ağır ifadelerle karşılık verdi.

Dün baktık:

MHP kanadından zılgıtı yiyen Kılıçdaroğlu,  Milliyet aracılığı ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’na “gül” uzatmış.

Söyleşiyi gerçekleştiren Serpil Çevikcan şöyle demiş haber girişinde:

“CHP lideri Kılıçdaroğlu, MHP lideri Bahçeli’ye iyi niyetle yaptığı bir teklife, bu denli sert bir üslupla yanıt aldığı için üzgündü.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar