“İslamcı”lara “höt” diyeceklermiş!.. Bak seeeeen!

CHP’li vekillerden biri, (Kimileri mezhepçi diyor ona, ben bu tür yakıştırmalardan hoşlanmıyorum!), “kansız ayaklanma!” çağrısında bulunuyor. Mesele “içtüzük” meselesi değil...

CHP’li vekillerden biri, (Kimileri mezhepçi diyor ona, ben bu tür yakıştırmalardan hoşlanmıyorum!), “kansız ayaklanma!” çağrısında bulunuyor.

Mesele “içtüzük” meselesi değil, hâlâ anlamadınız mı!

“Şiddet kullanmadan” direniş…

Onlar Meclis’te, bütün muhalifler sokaklarda, bulundukları her yerde!..

Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu yakın zamanda “Kan”dan bahsetmişti ve dahi “Siyasi Cinayetler İşlenebilir!” demişti!..

Neler oluyor ve kim kimi gaza getiriyor, nasıl bir hazırlık yürütülüyor?

Biz karanlık odakların yöntemlerini iyi biliriz; genel başkanların, diğer önemli adamların etraflarına birtakım “gaza getirici” uzmanlar yerleştirip arzu ettiklerini söyletirler.

Farkında bile olmaz kullanılan adamlar tezgâhın!

Kemal Kılıçdaroğlu’yla “vekili” son derece “tehlikeli” laflar ediyor ama siz kimin söylediğine değil, kimin söylettiğine bakın!..

Bunlar kendilerine “Kim, ben mi, ben mi hainlere hizmet ediyorum, git işine” dedirte, dedirte “hizmet” ettirir!..

CHP’nin sırf Recep Tayyip Erdoğan’ı devirebilmek için kimlere “hizmet” etme noktasına getirildiğini ben söylemesem, nice önde gelen CHP’li söylüyor, bunlar ayan beyan işler ve CHP’ye büyük bir “hizmetçi” sızması olduğunu da partide bilmeyen yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar