Genelkurmay’dan “darbe” açıklaması... Külliye’ye gidiyoruz!

Birileri, “bizden” gibi görünen, ama “salak”  ama “hem salak hem muhteris”  veya düpedüz “hain” birileri, paralel yapının ekmeğine yağ sürüp...

Birileri, “bizden” gibi görünen, ama “salak”  ama “hem salak hem muhteris”  veya düpedüz “hain” birileri, paralel yapının ekmeğine yağ sürüp duruyor!..

Ben “hain” demek istemem, değillerdir ama hem salak hem de muhteris, kifayetsiz muhteris oldukları âşikâr...

Biz bir yazı kaleme aldık...

Dedik ki, “Paralel yapı her yerde olduğu gibi askeriyede de var. Bunlar bir dönem iyice sızdılar, her türlü  yöntemi kullanarak  sızdılar, iyi kamufle oldular.

Terör olaylarının arttığı bu  süreçte, Askeriye’deki birtakım hassasiyetleri kışkırtarak anti demokratik müdahale zemini hazırlamaya çalışıyorlar.

Genelkurmay bu konuda çok dikkatli.

Takip sıkı, gözlerinden çok az şey kaçıyordur.

Ben yine de uyarayım; kışkırtmalara dikkat!

Askeriye’deki örtülü paralel faaliyetlere dikkat!”

Bunları birkaç yazıda işleyince, Genelkurmay çevrelerinden “teşekkür” mesajları geldi.

Bir de istirhamları vardı;

“Siz yapmazsınız da, devletimizin yanındaki (hem PKK hem de DAİŞ’e aynı ölçüde karşı çıkan)  meslektaşlarınıza da söyleseniz de,  uyarırken abartmasalar.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar