FETÖ gazetecileri… Bu Cuma…

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ mensubu olmaktan şüpheli “gazeteci”lerden 35’i hakkında daha “gözaltı kararı” çıkarttı.  “Farklı medya grupları”nda...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ mensubu olmaktan şüpheli “gazeteci”lerden 35’i hakkında daha “gözaltı kararı” çıkarttı.

 “Farklı medya grupları”nda çok önemli, çok kritik pozisyonlarda görev yapmış, o medya gruplarında “ahkâm kesme”, “âleme nizam verme” fonksiyonunu ifa etmiş isimlerden bazıları da önceki operasyonlarda gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı.

Geçtiğimiz yıllarda yaşananlara bakıyorum, hatırlıyorum da FETÖ yapılanmasına herhangi bir şekilde yakalanmamak gerçekten çok büyük bir nimetmiş.

Kimse “Ben çok akıllıyım da ondan” demesin, Allah korumuş başka bir şey değil.

Zira, FETÖ, Şeytan’ı işsiz bırakacak kadar “yaman” bir mekanizma…

Tam bir “Evanjelist Örgüt”, son derece sofistike yöntemlerle çalışıyor,“ilim”den değil ama bilimden sonuna kadar istifade ediyor.

Hani “bilim dalı” uydurmak gibi olmasın ama, “karakteroloji” diye bir mevzu var, insanda karakterlerin gelişmesini ve özelliklerini inceleyen bilim dalı.

İnsanoğlu çeşit çeşit, yüce Allah’ın birçok üstünlükle donattığı varlığın birçok “zayıf” yönü var.

Bu zayıf yönler kişiden kişiye değişiklik arz ediyor.

Kimi “ihanet”e çok meyyal, “paraya ve makama” çok düşkün, kifayetsiz muhteris…

Kiminde “libido” baskın…

Kimi “asosyal” bir grup içinde anlam ifade ediyor, bir grubun üyesi olmayı ve o grubun lideri tarafından adam yerine konulmayı hayatının merkezinde tutuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar