“Erdoğan’dan korkuyorsan koltuğu bırak!”

CHP Eski Milletvekili Mehmet Yıldırım'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na “aday ol” çağrısı: “Erdoğan'dan korkuyorsan koltuğu bırak!”CHP Eski Milletvekili Mehmet Yıldırım ile memleketi...

CHP Eski Milletvekili Mehmet Yıldırım'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na “aday ol” çağrısı: “Erdoğan'dan korkuyorsan koltuğu bırak!”

CHP Eski Milletvekili Mehmet Yıldırım ile memleketi Kastamonu'da buluştuk. 06 CHP 37 plâkalı otomobiline atladık ve Merhum Şeyh Şâbân-ı Velî Hazretleri'ni ziyaret ettik. Ardından da “siyaset” üzerine sohbete başladık.

CHP, FETÖCÜ ANLAYIŞA BÜRÜNDÜ

-Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'si?

Mehmet Yıldırım: Cumhuriyet Halk Partisi bugün, etnik kökenci, mezhepçi hatta FETÖcü bir anlayışa bürünmüştür. Cumhuriyet Halk Partisi'ne yazık etti bu yönetim. Milletin birliğinin, bütünlüğünün teminatı, toparlayıcısı, inanç özgürlüğünün savunucusu, devletin bölünmez bütünlüğünün teminatı olması gereken bir yapı, maalesef kendi içinde parçalara bölünmüş halde. Kemal Bey'in ne dediği belli değil. Kemal Bey yürüdü. Yürüyerek ne elde etti? Bana göre kendini kurtarmak için yürüdü ve kendini kurtardı.  Genel Başkanlığı tartışma konusu haline gelmiş bir isim. Son olarak, Referandum'da da başarısız oldu. Başarısızlığını örtmek için … Taban kendisine ‘Çekil artık, Türkiye'nin hükümet sistemi değişti. Başbakanlık yok. ‘Başbakan Kemal' yok, varsa ‘Cumhurbaşkanı Kemal' var.' dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar