Demirtaş… Kâbe-Taksim!..

“Muhafazakâr takımı”nın ruhuna sinmiş olan “aşağılık kompleksi”ne tepkimiz malûmdur. “Ne olduğunu değil de, ne olmadığını” anlatma çabasından bir türlü...

“Muhafazakâr takımı”nın ruhuna sinmiş olan “aşağılık kompleksi”ne tepkimiz malûmdur.

“Ne olduğunu değil de, ne olmadığını” anlatma çabasından bir türlü kurtulamayan bu takım, bunca “sandık zaferi”ne, her alandaki nice “büyük başarı hikayesi”ne rağmen, hâlâ eziklik duymaktadır.

“Beyaz adam”a yaranma çabasından geri kalmamaktadır!

Rahmetli Necmettin Erbakan ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en çok “muhafazakâr takım”ın üzerine sinmiş olan bu “eziklik” duygusunu ortadan kaldırma çabalarından dolayı sevgi ve saygı duyarım.

Diklenme ama dik dur kardeşim!..

Ya arkadaş, ne iştir...

Birkaç gün evvel, bir “muhafazakâr sivil toplum örgütü”nün lideri, “Önceki gün Kanal -bilmem ne- (Aydın Doğan’ın kanalı) benle görüşme talep etti, demek ki ilgilerini çekiyoruz” demez mi!..

Sordum:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar