CHP “benim proje”yi şey etti!..

Oysa ben AK Parti hükümeti uygulasın diye gündeme getirmiştim bunu. Özellikle Mehmet Bekaroğlu’nun  katılmasından bu yana CHP’liler, “bizim” tarafın ürettiği projeleri, fikirleri yakın tâkibe...

Oysa ben AK Parti hükümeti uygulasın diye gündeme getirmiştim bunu.

Özellikle Mehmet Bekaroğlu’nun  katılmasından bu yana CHP’liler, “bizim” tarafın ürettiği projeleri, fikirleri yakın tâkibe almış durumdalar.

Amerika’yı yeniden keşfetmeye ne gerek; CHP yönetiminin kafası bu işlere pek basmaz; fikir, eser, proje hep buralardan çıkar.

Antenleri aç, arşivi tara, kopyala, yapıştır gitsin!

Duydunuz mu, CHP’nin bazı ağır topları bir kanun teklifi vermiş:

ER VE ERBAŞLARA ASGARİ ÜCRET!...

Yıllar önce başlatmıştık kampanyayı, bir çırpıda çıkartabileceğimiz en az 20 yazımız var bu konuya ilişkin, televizyonlarda da dile getirmiştik.

Hatta, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, Sayın Yalçın Topçu, Sayın Metin Gündoğdu gibi dindar Ülkücüler, konuya yakından ilgi göstermiş, sonunda bu teklifimiz bizim de katkımızla BBP’nin seçim beyannamesinde yer almıştı.

Şimdi...

Baktık, CHP bizim teklifi şey etmiş!...

Ayıptır, nezaketen de olsa açıp bir müsaade isterler!

Büyük Birlik böyle yapmıştı; “Proje sizin, müsaadeniz var mı?” demişti.

CHP ise aldı bizim teklifi şey etti.

AK Parti’ye gelince; o tarafta işlerin biraz daha ciddi bir şekilde tutulması lazım.

Birimler kendi halinde çalışıyor, koordinasyon yetersiz.

Şu CHP’nin üzerine atladığı “Er ve erbaşa asgari ücret” meselesi, AK Parti tarafından ele alındı mı?..

Tabandan yükselen feryatlar ilgili mekanizmalarca değerlendiriliyor mu, talepler yukarıya sağlıklı bir şekilde iletiliyor mu?..

Şüpheliyim...

Son vakitlerde sık sık, “Emeklilere maaş zammında eli sıkı davranmayınız” diyoruz, 4-C’lilerin, taşeronların problemlerinden bahsediyor, iç güvenliğimizi emanet ettiğimiz polis memurlarının dertlerini gündeme getiriyor, çoğu meslektaşın “kişisel kariyer planlaması” kapsamında“CHP’ye göz kırptığı” ve “fitne ateşine odun taşıdığı” bir vasatta “açık ara tek başına iktidar” yollarını işaret ediyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar