Bu yazı Cumhurbaşkanı’mızdan saklanmaz umarım!..

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu cinayetinin üzerine gitmenin tam sırası, bu iş şimdi biter, tam biter ve büyük bir yara kapanır!.. Bu sayede iki kesim arasındaki “hayırda işbirliğine” de büyük katkı...

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu cinayetinin üzerine gitmenin tam sırası, bu iş şimdi biter, tam biter ve büyük bir yara kapanır!..

Bu sayede iki kesim arasındaki “hayırda işbirliğine” de büyük katkı sağlanır.

Sayın Cumhurbaşkanımız hatırlayacaklardır, “sigarayı bırakma” sözünü verdiğim yurtdışı seyahatinde bu konunun önemi hakkındaki fikirlerimi uzun uzadıya dile getirmiştim.

Şimdiii…Şuradan başlayayım efendim:

Cumhurbaşkanlığı’ndaki ilgililer, FETÖ “delillerini” hazırlıyor ya… Oradan…

(Allah’ım, ne delili, hâlâ mı bunlarla uğraşıyoruz, Abdullah Öcalan’ın PKK başı olduğunu ispata çalışmak gibi bir şey bu, ama neyse, uğraşalım!)

Evet, birçok delil.

Mesela:

1- Darbe gecesi İstanbul’da tankın içerisine emniyet genel müdürü kıyafetiyle gizlenmiş, daha önce terör örgütü mensubu olduğu tespit edilen şahıs. Daha ne delili!

2- Marmaris baskınında yakalanan bir ordu mensubu, aynı zamanda rahmetli Yazıcıoğlu’nun düşen helikopterinden parça söktüğü için daha evvel cezaevinde yatan şahıs. Bu şahıs daha sonra FETÖ üyesi olduğu tespit edilen bir hâkim tarafından serbest bırakıldı! FETÖ’nün himaye ettiği bu şahıs nasıl serbest bırakılır diye düşündük. Bu adam, en basitinden bir şahsın kaza kırıma uğramış malından parça çalarken, hırsızlık yaparken kameralara yakalandı ve daha sonra FETÖ üyesi olduğu tespit edilen hakim tarafından serbest bırakıldı. Ve bu şahıs, Cumhurbaşkanı’na otel baskınında yakalandı. Demek ki bir şahıs askeriye içerisinde hırsızlık dahi yapsa, işleri bitene kadar maksatlı bir şekilde korunuyor, kollanıyor, gelecekteki başka işlere saklanıyor. Kıymetli bir eleman yani!

3- Darbe gecesi Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a suikast amacıyla, konakladığı oteli basan Çiğli 2. Ana jet Üssü’nde görevli iki astsubay, emirleri bir öğretmenden aldıklarını söylüyorlar. Maaşın yüzde 20’sini de düzenli olarak FETÖ üyesi bir derneğe bağışladıklarını itiraf ediyorlar.

4- Yarbay Levent Türkkan’ın itirafları da zaten işi bitiyor.

Vesaire, vesaire…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar