Akit’e istediğini yap!..

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun davetleri üzerine çıktığımız 10 günlük Moskova-New York seferlerinin ayrıntılarını, haber...

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun davetleri üzerine çıktığımız 10 günlük Moskova-New York seferlerinin ayrıntılarını, haber sayfalarımızdan ve bu mütevazı sütundan takip ettiniz.

Dünkü yazımızı, “Uçakta bir gazetenin yazarına saldırı mevzuu da gündeme getirildi. Biz de orada, Akit’e yönelik şedit, rezil saldırıları hatırlattık. Yarın buradan devam ederiz kısmetse” diyerek bitirmiştik.

Devam edelim:

Sayın Davutoğlu’na New York yolunda “saldırı” hakkındaki değerlendirmesini soran o gazetenin yazarı bir “kardeşimiz”di.

Sayın Davutoğlu, bu saldırıyı kınadığını söyledi.

Hani şu adam; AHC mi ne, “zaman”ın Genel Yayın Yönetmeni kendisine “HERGELE” lâkabını takmıştı, o adam!

Saldırıya uğramış, burnu kırılmış...

Biz öyle, bire dört muhabbetine filan karşıyız.

Bendeniz, o adamı bir otel köşesinde sıkıştırıp gerekenleri söylemiş, titrediğini görünce de acıyıp kendi haline bırakmıştım!.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar