Ak Parti’ye önemli uyarılar!

MHP ile de koalisyon olmadı tekrar seçim hayırlı olsun. Ben tavrımı açık bir şekilde ortaya koyuyorum, AK Parti’ye desteğim tam. Bu tavrım, “Her yaptığı doğrudur” dememi gerektirmiyor...

MHP ile de koalisyon olmadı tekrar seçim hayırlı olsun.

Ben tavrımı açık bir şekilde ortaya koyuyorum, AK Parti’ye desteğim tam.

Bu tavrım, “Her yaptığı doğrudur” dememi gerektirmiyor ve “uyarılarda”bulunmamı engellemiyor, engellememeli.

Geçtiğimiz 13 yıllık sürecin artılarını eksilerini üst üste koyduğumda artıların çok daha fazla olduğunu görüyorum.

Yiğidi öldür, hakkını yeme; Ak Parti’nin bu süreçte başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi.

Ekonomisi batma, ümidi tükenme noktasına gelmiş bir ülke devraldı Ak Parti.

İktidara geldiği noktada, Askeriye başına buyruk hareket ediyor, komutanlar milli iradenin temsilcilerine saygısızlıkta sınır tanımıyorlardı.

O sütü bozuk 28 Şubat sürecinin politize olmuş yargısı, bir muhalefet partisi gibi çalışıyor, ülkenin önünü tıkamak için elinden geleni ardına koymuyordu.

Başörtüsüne engel, katsayı haksızlığı, Kur’an kursu yasağı bütün acımasızlığı ile devam ediyor, “meşruiyet” ispatı mecburiyetine düşürülen AK Parti kıpırdayamaz hale getirilmek isteniyordu.

Dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer de bir “anamuhalefet lideri” gibi hareket ediyor, hükümetin hizmetlerine sürekli olarak taş koyuyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar