AK Parti’nin “medya” işleri nasıl gidiyor?

Bir okuyucum sormuş: “Demirtaş ve diğerleri patlama yerine karanfil koyup oy isterken şen şakrak, gülüyor... HDP’lilerin bu görüntüleri, Akit’in birinci sayfasında kocaman verilmiş ama ‘diğer...

Bir okuyucum sormuş:

“Demirtaş ve diğerleri patlama yerine karanfil koyup oy isterken şen şakrak, gülüyor... HDP’lilerin bu görüntüleri, Akit’in birinci sayfasında kocaman verilmiş ama ‘diğer gazetelerde’ pek yok!.. Neden acaba?”

Mesele “ruh” meselesi!

“Çilen” varsa yaparsın, yoksa “imaj” takılırsın!

Efendim, geçelim...

Ankara’daki menfur saldırının ardından, önceki gün AK Parti Sözcüsü Sayın Ömer Çelik, dün de Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldik.

Bugünkü yazımda, Ak Parti tabanının da yakından ilgilendiği son derece önemli bir hususu ele almak istiyorum.

AK Parti’nin ve diğer “hassas yapıların” medya, özellikle de “sosyal medya” organizasyonları ne kadar etkin?

Bu konularda sağlam, sıkı, güçlü, organize çalışmalar var mı?

Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’la Moskova dönüş yolunda, Başbakanımız Sayın Davutoğlu’yla da Çankaya Köşkü’nde gerçekleşen buluşmalarımızda bu konuyu gündeme getirdim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar