AK Parti’de “Öze dönüş”… Bu ne demek?..

Uzak ve yakın tarih, çok yetenekli liderlerin çoğu vakit “etrafları”na özel olarak yerleştirilenlerin veya “kifayetsiz muhteris”lerin yanlış telkin ve hareketleri yüzünden sıkıntıya...

Uzak ve yakın tarih, çok yetenekli liderlerin çoğu vakit “etrafları”na özel olarak yerleştirilenlerin veya “kifayetsiz muhteris”lerin yanlış telkin ve hareketleri yüzünden sıkıntıya düştüğünü gösteriyor.

Bariz misal, Merhum Turgut Özal.

Türkiye’ye gerçekten “çağ atlatan” Merhum Özal’a, etrafındaki “mason”,“papatya, “dönme”, “rant sever”,  “kifayetsiz muhteris” takımının ne büyük zararlar verdiğini hatırlayınız ve hatırlatınız lütfen.

Merhum Özal, “yanlış telkinlerin” etkisinde kalarak hızla kan kaybetmiş, bundan dolayı Köşk’e sığınmak zorunda kalmış, partisi kısa sürede kuruluş ruhundan uzaklaşmış ve sıkıntıdan patlama moduna girdiğinde yeni parti kurma çalışmalarına başlamıştı.

Hasan Celal Güzel, Vehbi Dinçerler gibi ülkemize âşık vatan evlâtlarını, Özal’ı dolduruşa getirerek uzaklaştıran bu odaklar, Büyük Lider’in sonunu hazırlamışlardı.

Ak Partili 13 yıl boyunca, kimi vakit, bu “zararlı” telkinlerin etkisini gördük, her gördüğümüzde de mümkün olduğunca dost uyarılarında bulunmaya gayret ettik ama etraftaki “organize” hareketler hemen her seferinde sesimizi bastırdı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.068 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.773 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar