AK Parti “yandaşı” olmak!..

AK Parti’nin 1 Kasım seçiminden “tek başına iktidar” çıkartma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Çok gezen, boş gezmeyen bir gazeteciyim. Gönlümden geçenleri saklama...

AK Parti’nin 1 Kasım seçiminden “tek başına iktidar” çıkartma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum.

Çok gezen, boş gezmeyen bir gazeteciyim. Gönlümden geçenleri saklama ihtiyacını pek duymam, rahatımdır.

Gizli-saklı işler çevirmediğim, bu tür işlerle uğraşmayı “vakit ve enerji israfı” olarak gördüğüm için net takılırım, adam satmam, emanet aldığım sırları kamuya açmam, bu da karşı tarafı etkiler, etraflarına kapalı olanlar bana açılır.

Tevazuu mu da korurum aşırıya kaçmadan, bu da avantaj, bir de duygularını işine fazla karıştırmazsan tamam.

Dolayısıyla iyi nabız tutarım, seçim işlerinde de böyle.

Geçen seçimde HDP’nin baraj sınırında olduğunu yazmıştım, bendenize buradan çakılabilir ama seçimin hemen öncesinde PKK partisinin mitingine düzenlenen saldırının oyları önemli ölçüde etkilediğini gözden kaçırmamak lâzım.

Araştırmacılar o saldırının HDP oylarını en az iki puan tırmandırdığı görüşünde birleştiklerine göre, Diyarbakır mitinginden önce “baraj sınırı”ndan bahsettim diye “amma da yanıldın” lâfını hak etmiş olmam.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar