AK Parti teşkilâtına!

Klişe değil gerçek; bu seçim tarihimizin en önemli seçimi. Köklü bir “sistem” değişikliğine gidemezsek, Türkiye bunu başaramazsa “sıkıntı” büyür!.. • Muhalefetin hâli...

Klişe değil gerçek; bu seçim tarihimizin en önemli seçimi.

Köklü bir “sistem” değişikliğine gidemezsek, Türkiye bunu başaramazsa “sıkıntı” büyür!..

Muhalefetin hâli de malûm; koca Anamuhalefet, Profesör Haydar Baş’ın yıllar önce ve tıpkı Kılıçdaroğlu gibi “noter” taahhüdü ile gündeme taşıdığı vaatlerle idare etmeye çalışıyor.

Sayın Bahçeli, “İktidara gelirsek alayınızı perişan edeceğiz” modunda, “yardımcısı” olduğu Bülent Ecevit’in karşısında ayak ayak üstüne atmazdı ve asla sigara içmezdi oysa.

Camia’ya ağız dolusu hakaretler, iftiralar savuran Rahşan Ecevit’e de saygıda kusuru yoktu, CHP ile koalisyonda bir araya gelme imkanını bir yakalasın aynı tarifeyi uygulayacağı kesin, böyle bir vaziyet işte!..

HDP, CHP ile kol kola; maneviyata saldırı üstüne saldırı.

Her fırsat bulduklarında seçim çalışması yürütmeye çalışan AK Partili adaylara saldırıyorlar, AK Parti’nin Güneydoğu’daki seçim çalışmalarında artık “zırhlı araçlar” kullanma mecburiyeti hâsıl oldu.

HDP’nin barajı aşması halinde, neler yapacağını bugüne kadar yaptıkları ortaya koymakta.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar