AK Parti… “Fitne”cilere dikkat!..

Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçimlere birkaç gün kala, Hasan Karakaya ağabey ile birlikte gerçekleştirdiğimiz söyleşide, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Abdullah Gül ile aralarındaki “kardeşlik...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçimlere birkaç gün kala, Hasan Karakaya ağabey ile birlikte gerçekleştirdiğimiz söyleşide, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Abdullah Gül ile aralarındaki “kardeşlik hukuku”nun ne kadar kuvvetli olduğunu belirtmiş ve “Aramızı bozmak isteyenler var, bu oyuna asla gelmeyiz!” mesajını vermişti.

Demişti ki;

“Birileri, birimizden yanaymış gibi görünerek aramızda sıkıntı oluşturmaya çalışabilirler. Bunu yapanlar da var. Ben kişinin geçmişine bakarım, kritik aşamalarda hangi pozisyonda olmuş, kimlerle işbirliği içine girmiş… Dava için ne kadar çile çekmiş, ne kadar gözyaşı dökmüş… Kişileri değerlendirme kriterlerimde bunlar önde gelir.”

Seçim öncesinde sık sık bu konulara vurgu yapmıştık.

Sayın Erdoğan, Sayın Davutoğlu, Numan Kurtulmuş ile ve diğer “AK Parti camiası” önde gelenleri ile söyleşilerimizde bu “fitne” meselesinin altını özellikle çizmiştik.

Çoklarının kendilerince “küçük” hesapları var.

Kendilerini “yakın” olarak gördükleri kişilerin -muhtemel- güç artışından“kişisel fayda” temin etmeyi hedefleyenlere dikkat!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar