Abdullah Gül’den “asla” razı olmazlar!

NTV’ye şapka çıkarmak lâzım, gerçekten de bu işi çok iyi yapıyor! Tarafsız “kıvamlı” taraflı yayınlarda son derece başarılı. “Yorumcu” seçmekte çok...

NTV’ye şapka çıkarmak lâzım, gerçekten de bu işi çok iyi yapıyor!

Tarafsız “kıvamlı” taraflı yayınlarda son derece başarılı.

“Yorumcu” seçmekte çok mahir NTV…

 AK Parti’yi vurmak için “yorumcu” olarak kullandığı “muhafazakârlar”ın bir şekilde Sayın Erdoğan ile dertleri var, kişisel beklenti ve hırsları ön plânda, her kritik durumda “özeleştiri” kavramının ardına gizlenerek“bünyeyi vurmaya” teşne zatlar.

“Kimin arabasına binse, onun düdüğünü çalar” ruh hâlinde, gayet ezik!..

Koyu AK Parti karşıtlarının da, “ılımlı” görünenlerini seçiyor NTV.

Bu tipler de son derece usta; iğneyi batırmazdan önce “uyuşturucu”kullanmayı iyi biliyorlar!

NTV’nin bir önceki Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ü, hem de 1 Kasım genel seçimine yaklaştığımız bu kritik süreçte, üstelik  tam da“paralel yapının iş dünyası ayağına dönük operasyonlar” gündemdeyken ekrana çıkmaya “ikna” etmesi gerçekten büyük başarıydı!

Sayın Gül’ün bu canlı yayına çıkmakla ilâve prestij elde etme ihtimali yoktu ve ağzından çıkacak cümlelerden bazılarının AK Parti, bilhassa da Sayın Erdoğan’ı vurma yolunda kullanılma ihtimali de çoktu.

Sayın Gül, Murat Yetkin’den çıkan “kasıtlı” sorulara dikkatli cevaplar vermeye gayret etse de…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar