1 Kasım’a doğru … AK Parti ve vatandaşla ilişkiler!

Küçük hatalar büyük zararlara yol açar… Bunlar birikir birikir, bir bakmışsın gitmiş iktidar!.. “Misal” mi? Efendim; Bürokrat dost ziyaretimize geldi. İki seçim evvel ve 7 Haziran’da görevinden...

Küçük hatalar büyük zararlara yol açar…

Bunlar birikir birikir, bir bakmışsın gitmiş iktidar!..

“Misal” mi?

Efendim;

Bürokrat dost ziyaretimize geldi.

İki seçim evvel ve 7 Haziran’da görevinden istifa edip Adana’dan aday olmuştu bu bürokrat.

Listeye giremedi, iki seçimde de olmadı, buna rağmen gitti çalıştı.

Özellikle Ceyhan, Yumurtalık, İmamoğlu, Yüreğir bölgesinde, Toros dağlarının ilçelerinde çok tanınan, çok sevilen, muhtelif idarecilik görevlerinde bulunmuş, işletme mezunu, hitabeti çok iyi, giyim kuşamına özenli, sohbeti keyif verir bir beyefendi.

MHP’nin iyi olduğu yerlerden çok oy çekebilme potansiyeline sahip, bu gücünü de aday yapılmadığı halde kullandı, faydalı oldu.

Neyse…

Bu dost bürokrat, başından geçen nice olayı anlattı.

Birini seçtim:

Adaylık işi olmadı ya, memuriyetteki vazifesine geri dönebilmek için, Bakanlık tarafından Genel Merkez’den istenen “Aday gösterilmemiştir”yazısını alması lazım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar