Solingen-Madımak-Başbağlar

Yılan sadece bizi ısırdığında bağırıyoruz.Bugün 5 Temmuz, adı üstünde eli silahlı bir terör örgütünün işlediği Başbağlar katliamının yıldönümü. Bunu...

Yılan sadece bizi ısırdığında bağırıyoruz.

Bugün 5 Temmuz, adı üstünde eli silahlı bir terör örgütünün işlediği Başbağlar katliamının yıldönümü. Bunu kınamak ve üstüne yazmak çok kolay ama gelin bir de 2 Temmuz’a bakın! İşte orada bir sürü saçma sapan teori vs. işin içine giriyor. Devletten, devletin görevlilerinden, sokaktaki sıradan insana kadar o kadar çok fail var ki, insanlar orada olayı sırf bir katliam olarak ele alıp kınayamıyor. Halbuki iş Solingen Katliamı olduğunda ne kadar rahatız değil mi?

Elin Alman’ına sövmek kolay!..

Cumartesi Anneleri ile Diyarbakır Anneleri arasında bizi seçime zorlayan bir ahlak mı diyeyim düzen mi diyeyim bunun bizi doğru yola ulaştırması mümkün mü?

Neyse bu mevzu derin mevzu. Gidenlere rahmet diyerek sizi önce 17 Aralık 2022 tarihli Cumhuriyet Gazetesinden bir haber sonra da 30 Mayıs 2023 tarihli Anadolu Ajansının bir haberi ile baş başa bırakacağım sonra da tefekküre davet edeceğim.

Bayramı yeni...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Devleti ele geçirmek lazım!.. 01 Mayıs 2024 | 202 Okunma Üç çocuktan aşağısı kurtarmaz!.. 24 Nisan 2024 | 408 Okunma Belediyecilik mi hayır işletmeciliği mi? 17 Nisan 2024 | 364 Okunma Bugün bayram günü derler 10 Nisan 2024 | 44 Okunma Siyasetçinin işini halk yaparsa!.. 03 Nisan 2024 | 104 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar