Ramazan derin ve onulmaz yaralarımız için gelir

Baharla dirilen tabiat, gümrah açan çiçekler, tomurcuklanmış nice tohum, yerin altında ve üstünde insanlığa sunulan her bir güzellikle Ramazan geldi.Yorgun ve yıpranmış gönüllere çerağ olmak...

Baharla dirilen tabiat, gümrah açan çiçekler, tomurcuklanmış nice tohum, yerin altında ve üstünde insanlığa sunulan her bir güzellikle Ramazan geldi.

Yorgun ve yıpranmış gönüllere çerağ olmak için, aşkla yürüne şehadet türkülerine ilham için geldi kutlu mübarek ay.

Şimdi Filistin’de, acının, dayanılmaz haksızlıkların orucu tutuluyor. Sahurlar ve iftarlar ve teraviler şehit kanlarıyla ıslanıyor. İnsanlık an an ölüyor Filistin sokaklarında. Yaralıyız, kırgınız, ne yapacağımızı bilemez halde, hangi duaya koşacağımızı şaşırmış durumdayız.

Şimdi Filistin’ nin yetimleri için, çiğnenen kadınları için, kutlu toprakları mübarek mescitleri, Kubbetül Sahra ve Mescid- i Aksa için duadayız. Rabbim bir kurtuluş gönder. Kahhar olan Rabbim, biliriz sen Es Sebûr’sun, Sabredensin. Kahretmek için, zalimleri cehenneminde ağırlama için sabredersin. Rabbim bizlere de dayanma gücü ve sabır ve kurtuluş ver.

Şimdi sahurlarda, iftarlarda,  meleklerin indiği o mübarek bereketli kutlu sofralarda, dualarımız daha içli daha derin yaralarımız için.

Vatan topraklarını korumak ve birliğimiz beraberliğimiz için cephelerde bulunan tüm vatan evlatlarımıza mübarek Ramazan’ın en kutlu dualarını göndermek için birlik zamanlarındayız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatan ey vatan 15 Temmuz 2018 | 225 Okunma Diren usta 23 Haziran 2018 | 390 Okunma Bayram paylaşmaktır sevinci ve hüznü 15 Haziran 2018 | 129 Okunma Ertuğrul Gazi ile büyük buluşma 28 Mayıs 2018 | 164 Okunma Ramazan derin ve onulmaz yaralarımız için gelir 19 Mayıs 2018 | 125 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar