Başkan, koltuğa veda et! Gümüşdağ hiç gelme

ÜLKEMİZDE futbolda yaşanan süreç şunu gösterdi ki TFF’de çok ciddi değişiklikler yaşanacak. Siyasi iradenin Terim’in bu ayrılığından sonra Federasyon yönetimini de gözden çıkarabilir....

ÜLKEMİZDE futbolda yaşanan süreç şunu gösterdi ki TFF’de çok ciddi değişiklikler yaşanacak. Siyasi iradenin Terim’in bu ayrılığından sonra Federasyon yönetimini de gözden çıkarabilir. Burada en dikkat çeken aday Kulüpler Birliği’ni bırakan Göksel Gümüşdağ görülüyor. Ancak bu ismin sürekli başkanlık makamlarına gösterilmesi ilginç. Ne kadar yetenekli bir adammış ki her yerde başkanlık görevi veriliyor. Türk futboluna çare bulmak istiyorsanız sahanın içinden bir isim çıkarmanız gerekir. Geriye giden futbolumuzu ileriye götürecek donanımlı bir kişiye ihtiyaç var.

DEMİRÖREN gerçekten yetersiz kaldı. Sportif anlamda hiç başarı getiremezken Federasyon içinde de işi yürütemedi. Kurulların başına atadığı isimlerin başarısızlığı ortada. Federasyonda iki önemli taş vardır. A Milli Takım ve MHK… Milli Takım’a bakıyorsunuz durum ortada. Euro 2016’da dünyaya rezil olduk. Hakemler, performansına göre değil siyasi güçlerin etkileriyle maçlara atanıyor. Geçen sezon tel tel döküldüklerini gördük. Demirören’e ‘yeter’ diyoruz ama gelecek gideni aratmasın. Göksel Gümüşdağ’a kalırsak değişeceğini zannetmiyorum. Fatih hocaya ödenen tazminatla binlerce spor okulu açardık. Kimin parasını, nasıl ne şekilde harcıyorlar? Lise dengi okullardaki spor tesisi krizi çözülmeli. Ankara’da okulların yüzde 10’unda kapalı spor salonu var. Çocuklarımız kışın spor bile yapamıyor. Almanya, futbolun içinden birisini Beckanbuer’i federasyon başkanı yaptı. Başarıları ortada.

ÇOK yazık! Ülke olarak son 15 yıldır geriye giden bir futbol yönetimi var. Proje çok ama sonuç yok. Vaatler havada uçuşuyor ama netice sıfır!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkan, koltuğa veda et! Gümüşdağ hiç gelme 30 Temmuz 2017 | 431 Okunma Önce adalet! 09 Temmuz 2017 | 234 Okunma Sinan ve Bruma 06 Temmuz 2017 | 522 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar