Ülkemle iftihar ediyorum

Yaşananlara, dünyada olan bitenlere baktıkça; Türkiye’de yaşamaktan, Türk milletinin bir ferdi olmaktan gerçekten iftihar ediyorum. Neymiş Barzani bizi aldatmış. Ona güvenmişiz, zor anlarında...

Yaşananlara, dünyada olan bitenlere baktıkça; Türkiye’de yaşamaktan, Türk milletinin bir ferdi olmaktan gerçekten iftihar ediyorum. 

Neymiş Barzani bizi aldatmış. Ona güvenmişiz, zor anlarında bağrımıza basmışız ancak eline fırsat geçince bizi arkadan vurmaya kalkmış. İkiyüzlü olduğunu bilmemiz gerekirmiş.  Ama Türkiye’nin hep ilkeli ve her zaman dürüst olduğu konusunda ise sorun yok.

Neymiş Beşşar Esad Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve Türkiye’den o kadar yakınlık ve dostluk gördüğü halde düşman olmuş, altımızı oymaya kalkmış. Ama ülkemizin Suriye hakkında da hep güvenilir hareket ettiği, bu konuda yanlış davranışlar içine girmediği, onu hep zalimliklerine karşı uyardığı açık.

Neymiş ülkemize haince tuzaklar kuran FETÖ yıllarca görmezlikten gelinmiş. Sonra da darbeye kalkarak yüzlerce insanımız şehit etmişler. Bunlara güvenmek hataymış. Ancak aldatıldıysak da aldatmadığımız bir gerçek.

Neymiş ABD vatandaşlarımıza vize uygulamaya başlamış. Ülkemizin düşmanları olan FETÖ’ye ve PKK’ya yardım ediyormuş. Ama biz dostluktan hiçbir zaman sapmadığımız, inanılır ve sağlam müttefik olduğumuz halde çifte hatta daha kötü standart uygulayarak bizi zor duruma düşürmeye çalışıyormuş.

Daha hangisini sayayım? Düşmanlıklara, kalleşliklere rağmen Türkiye hep güvenilir ülke olmaya devam ediyor. Başımız her zamankinden dik, alnımız ak ve gönlümüz rahat. Çünkü devletimiz verdiği sözü her zaman tutuyor, arkadan vurmuyor ve itimat telkin ediyor. Hele haksızlık ve zalimliğin kesinlikle karşısında yer alıyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 195 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 455 Okunma Sağlık ve huzur ayı 09 Mart 2024 | 71 Okunma Evrim teorisi bilimsel değildir 02 Mart 2024 | 319 Okunma Bunlar ölçü değil mi? 24 Şubat 2024 | 39 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar