Türkiye düşmanlarının hedefi

Çok şükür güzel bir ülkede yaşıyoruz. Memleketimizin her bir yöresi değişik güzelliklere sahiptir. Tarihi ve doğal harikalarla donatılmışız.İklimi hoş; insanlarımız sıcak...

Çok şükür güzel bir ülkede yaşıyoruz. Memleketimizin her bir yöresi değişik güzelliklere sahiptir. Tarihi ve doğal harikalarla donatılmışız.

İklimi hoş; insanlarımız sıcak, çalışkan ve inançlıdır.

Yer altı ve yer üstü zenginliklerimiz mevcut. 80 milyon nüfusumuzun hepsini doyuracak yiyecekler topraklarımızdan fışkırıyor. Hayvancılığımızın durumu bazı problemlere rağmen fena değil.

Ülkemiz dünyanın belki de en kritik, en stratejik geçiş yerinde bulunuyor. Asya ile Avrupa, Güney ile Kuzey, Doğu ile Batı arasında köprüyüz. Ortadoğu ülkeleri ile Balkanlar arasındayız. Hıristiyan ve Müslüman devletlerin ortasındayız. 

Değişik kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmışız. Halen de değişik dinden, mezhepten, kavimden, dilden insanlarımız bir arada kardeşçe, sulh içinde yaşıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 195 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 455 Okunma Sağlık ve huzur ayı 09 Mart 2024 | 71 Okunma Evrim teorisi bilimsel değildir 02 Mart 2024 | 319 Okunma Bunlar ölçü değil mi? 24 Şubat 2024 | 39 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar