Sayın Cumhurbaşkanımıza hücumlar

 Altılı masanın tek kuruluş amacı var: Sayın Cumhurbaşkanını seçtirmemek. Bu hedef sadece altılı masanın da değil. Bakıyoruz gelmiş geçmiş ülkemizin...

 

Altılı masanın tek kuruluş amacı var: 

Sayın Cumhurbaşkanını seçtirmemek. Bu hedef sadece altılı masanın da değil. Bakıyoruz gelmiş geçmiş ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlike olan FETÖ şer örgütünün de, HDP ve PKK terör örgütünün de, diğer irili ufaklı Türkiye’yi içten ve dıştan yıkmak isteyen düşman çevrelerin de hatta bir takım ülkemizin büyümesini ve gelişmesini istemeyen devletlerin de hedefinde yine O var. Her türlü yalan-yanlış iftiralar atılıyor, diktatör olmakla suçlanıyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız gibi merhametin timsali bir zata böyle iftiralar atmak herhalde bizdeki gibi çapsız siyasetçilerin marifetidir. 

Aslında FETÖ’cü ağzı (hatırlarsanız Fuat Avni ile benzerlikler taşıyan) bu saçma sapan, nefret dilli sözlere cevap vermeye bile gerek yok. Ancak yine de bazı gerçekleri yazmak istiyoruz.

Cumhurbaşkanımız niçin 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dürüst olmak 13 Nisan 2024 | 91 Okunma Alkollü içkileri teşvik etmek facialara kapı aralamaktır 30 Mart 2024 | 168 Okunma Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 199 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 459 Okunma Sağlık ve huzur ayı 09 Mart 2024 | 75 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar