Maymunlar medyası

Yeni Akit Gazetemiz 28 Ağustos’ta “Maymunlar medyası EVRİMDE ISRARLI” manşetiyle çıktı. Haberde Milli Eğitim Bakanlığı’nın açıkladığı yeni müfredatta bilimsel dayanağı...

Yeni Akit Gazetemiz 28 Ağustos’ta “Maymunlar medyası EVRİMDE ISRARLI” manşetiyle çıktı. Haberde Milli Eğitim Bakanlığı’nın açıkladığı yeni müfredatta bilimsel dayanağı olmayan evrim safsatasının yer almaması, kartel medyasını çıldırttığı kaydedilmişti. Saymışlar, “maymundan geldiklerini savunan” ve adeta maymunla yatıp maymunla kalkan medya kuruluşları, son bir aylık süreçte konuyla ilgili 140 haber yayınlamış.

Sadece medyada haber yayınlasalar neyse sempozyumlar düzenliyor, kitaplar çıkarıyor ve evrimi kapak yapan dergiler yayınlıyorlar. Bir telaş bir telaş ki sormayın. 

Nedir dertleri? Neden bu kadar evrim üzerine düşüyorlar? Tek sebep var, o da ideolojik. Yaratıcı inancıyla savaşan ateistler bunlar. Aynı zayıf düzmeceleri kullanarak bıktırırcasına tekrarlıyorlar. Yeni bir belgeleri, inandırıcı tezleri yok. Yaratanı reddetmek için evrimcilik onlara adeta bir sığınak görevi ifa ediyor. Kendilerinin de evrimi sindirerek benimsediğini hiç mi hiç zannetmiyorum.

Bu yayınları tek tek okuyor, inceliyorum. Evrim safsatasını savunmak için acınacak, gülünç durumlara düşüyorlar. Göz göre göre yalana başvuruyor, mugalata yapıyorlar. Hangi birini yazayım?

Evrimciler bilimsel kanıtları görmezden gelmede veya yanlış yorumlamada mahirler. Ama pamuk ipliği gibi zayıf emareleri hemen evrim lehine kullanmada da aynı becerikliliğe sahipler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 195 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 455 Okunma Sağlık ve huzur ayı 09 Mart 2024 | 71 Okunma Evrim teorisi bilimsel değildir 02 Mart 2024 | 319 Okunma Bunlar ölçü değil mi? 24 Şubat 2024 | 39 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar