FETÖ’cüler ne durumda?

Çok değil daha birkaç yıl önce havalarından, gurur ve kibirlerinden yanlarına varılmıyordu. Kendilerini, mehdi ve mesih olduklarına inandıkları ‘beklenen salih zat’ın bağlıları olarak...

Çok değil daha birkaç yıl önce havalarından, gurur ve kibirlerinden yanlarına varılmıyordu. Kendilerini, mehdi ve mesih olduklarına inandıkları ‘beklenen salih zat’ın bağlıları olarak görüyorlardı. Allah’ın yeryüzündeki temsilcileriydiler. Şarlatan liderleri Peygamber Efendimizle istişare ediyor, ona göre kararlar alıyor ve davranıyordu. Kendileri seçilmiş üstün insanlardı, başkaları ise acınacak zavallılar idi.

Evet, aynen böyle düşünüyorlardı. Televizyonlardaki açık oturumlarda bunu görüyordunuz. Herkese üstten bakıyorlardı. O kadar havaya girdiler ki artık ülkeyi ele geçirebilecekleri zamanın geldiğine inandılar. Zaten semadan gelen haberler(!) Türkiye’nin onlara verildiğini söylemekteydi. 15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsüne bu hasta kafa ile girdiler. Kesin başaracaklar, ülkeyi ele geçireceklerdi. Maalesef bu sapık inançları uğruna 250 insanımızı acımasızca şehit ettiler, binlercesini yaraladılar.

Sonuç FETÖ’cüler için tam bir hüsrandı. Bekledikleri hiçbir şey olmadı. Hiç güçlerinin olmadığı görüldü. Şişirilmiş balondular ve milletimiz onları patlattı. Bedduaları ise tutmadı, aksine ne dedilerse kendilerine döndü. Kaçacak ülke arar duruma geldiler. Örgütün elebaşları hemen bir dış ülkede soluğu aldı. Ancak kaçamayıp kalanlar şu anda cezaevlerini doldurmuş durumdalar: Haklarında 102 bin işlem yapılmış. 42 bin FETÖ’cü cezaevinde tutuklu olarak yatıyor. 105 bin şüpheli var. 9 bine yakın kişi ise FETÖ’cülükten yakalama kararı var, aranıyormuş.

Terör örgütü bu defa devamlı uydurma ve yalan haberlerle taraftarlarını ümitli tutmaya çalıştı. Cezaevlerine Hz. Ali’nin, Hz. Yusuf’un gelip onlara namaz kıldırdığını anlattılar. FETÖ’cülerin orada çok mutlu olduklarını söylediler. Tarih verdiler, FETÖ’cülerin başa geçeceği hakkında. Ama her defasında yalan çıktı, ancak bunlarda rezil olma ve utanma duyguları kaybolmuş.

Bunları artık FETÖ’cülerin FETO adlı şarlatanın hipnozundan çıkma işaretleri vermeleri sebebiyle yazıyorum. Daha önce gözaltına alındıklarında ve tutuklandıklarında zafer işaretleri yapan, “sizi yakında çiğneyip geçeceğiz” havası veren FETÖ’cülerin şimdi ağladıkları, acı içinde kıvrandıkları görülüyor.

Hain darbe teşebbüsünden bu yana 15 aydan fazla zaman geçti ve hâlâ hapisteler. Milletimizin hainlere kızgınlığının ve nefretinin devam ettiğini de görüyorlar. Üstelik davalar sonuçlanmaya, ağırlaştırılmış müebbet cezalar verilmeye başlandı. Sanki başlarına gelen acı gerçeği anlamaya başlamış gibiler. Eskisi gibi yalan, çarpıtma, mahkemelerle alay etme var ama o iğrenç sırıtmalarının yerini derin üzüntü ve ağlamalar almış durumda. Geçen hapisteki küçük rütbeli hainlerin darbeci komutanlarına saldırdıkları, kravatla boğmaya kalktıklarını medyada okuduk. Yurt dışındakiler ise ganimet kavgasına girmiş durumdalar.  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dürüst olmak 13 Nisan 2024 | 89 Okunma Alkollü içkileri teşvik etmek facialara kapı aralamaktır 30 Mart 2024 | 168 Okunma Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 197 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 459 Okunma Sağlık ve huzur ayı 09 Mart 2024 | 75 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar