Erdoğan karşıtlığı

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Sefa Saygılı'nın bugünkü (29.10.2022)''Erdoğan karşıtlığı'' başlıklı yazısı.

Eski bir CHP milletvekili, “Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın makamdan inmesi için canımı veririm” demiş. Sayın milletvekili canını ortaya koyarak bunun nasıl olacağını söylememiş. İnsin de nasıl inerse insin.

 Zor günlerden geçiyoruz. Memleketimizin düşmanları her yönden ve her fırsatla güzel ülkemize saldırıyor, tuzaklar kuruyorlar. Aralarında bir yakınlık, ideolojik bir birliktelik olmamasına rağmen Türkiye düşmanlığında hepsi bir arada hareket ediyor, işbirliği yapıyorlar. DEAŞ, PKK, FETÖ gibi terör örgütlerinden birtakım kötü niyetli ülkelere kadar mahfillerin amacı Türkiye’yi zayıflatmak, Hakk’ın ve hakikatin yanında olmasını engellemek… 

Bu şer odaklarının da hedefleri de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Biliyorlar ki o yerinde durdukça Türkiye’ye boyun eğdiremezler. O başımızda oldukça ülkemize zarar veremezler. 

Bu yüzden hep onunla uğraşıyorlar. Olmadık suçlamalarda bulunuyor, iftiralar atıyorlar.

İşin ilginci bu milletvekili de onlarla aynı hedefe saldırıyor. Ülkenin sorunlarına çözüm gösterme yok, sadece gitsin de gitsin. Peki, sonra nasıl bir Türkiye kuracaksınız sorusu boşlukta kalıyor.

Onlardan beklenen bu tabii, şaşılacak bir şey yok. Peki, bizim ne yapmamız gerekir? Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlenmek elbette. Çünkü onlar saldırırken o ülkesine, milletine hizmet için çırpınmakta, dev eserleri hediye etmekte ve sayısız sorunu çözmek için olağanüstü gayret göstermektedir. Bir yandan da şer odaklarının Türkiye’ye saldırılarını önlemektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dürüst olmak 13 Nisan 2024 | 89 Okunma Alkollü içkileri teşvik etmek facialara kapı aralamaktır 30 Mart 2024 | 168 Okunma Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 197 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 459 Okunma Sağlık ve huzur ayı 09 Mart 2024 | 75 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar