Darwincilerin çıkmazı

Evrim teorisini savunanlar her bilgiyi, her bulguyu teorilerine ispatlayıcı olarak görürler. “Bu bizim teorinin aleyhine” demezler, diyemezler. Çarpıtırlar, gerçekleri görmezden gelirler veya üstünü örterler....

Evrim teorisini savunanlar her bilgiyi, her bulguyu teorilerine ispatlayıcı olarak görürler. “Bu bizim teorinin aleyhine” demezler, diyemezler. Çarpıtırlar, gerçekleri görmezden gelirler veya üstünü örterler. Çünkü Evrim Teorisi ateizmin tek çıkar yoludur. Tabi aslında bu teori çıkmaz yoldur.

Dergiler çıkarır, kitaplar yayınlarlar. Şimdi elimde evrimci bir derginin ekim sayısı var. Dergi yine uzun uzadıya evrimin ‘ne kadar doğru!’ olduğunu göstermeye çalışmış. Bakalım çeşitli konularda neler yazmışlar?

Canlılık nasıl başladı?

Yıllardır Darwinci bilim insanlarının uğraşıp da teori bile geliştiremedikleri bu konu dergide şöyle izah edilmiş: “İlk yaşam formlarının denizlerin derinliklerindeki hidrotermal bacaların çevresinde ortaya çıktığı düşünülüyor. Bu sıcak alkali sular tabandaki kayalarla tepkimeye girip boron ve potasyum gibi elementlerin oluşmasına neden oluyor. Mineral açısından zengin bu karışım, tuzlu deniz suyuyla bir dizi kimyasal reaksiyon oluşturuyor. Ortaya çıkan organik moleküller bir süre sonra kendi üretme yeteneği kazanıyorlar. Arkasından hücreler, ondan sonra da farklı hücre tiplerinin birleşip oluşturduğu organizmalar ortaya çıkıyor.”

Diyelim reaksiyonlar oldu, nasıl kendini üretme yeteneği kazanıyor? Sonra cansız kimyasal madde nasıl canlı haline geliyor? Hücrelere müthiş ve kompleks DNA’lar nasıl yerleştiriliyor? Peki, DNA’lar nasıl ortaya çıkıyor? Sonra bu hücreler nasıl birleşiyor ve organizmalar meydana geliyor?  Ve bunları iddia eden nasıl bilim insanı oluyor? Anlamak mümkün değil. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dürüst olmak 13 Nisan 2024 | 90 Okunma Alkollü içkileri teşvik etmek facialara kapı aralamaktır 30 Mart 2024 | 168 Okunma Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 199 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 459 Okunma Sağlık ve huzur ayı 09 Mart 2024 | 75 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar