Alper Cihan Hocam istifa edin

Prof. Dr. Alper Cihan hocamız değerli ve başarılı bir bilim adamı ve bürokrattır. Dekanlık, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanlığı, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü gibi önemli...

Prof. Dr. Alper Cihan hocamız değerli ve başarılı bir bilim adamı ve bürokrattır. Dekanlık, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanlığı, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü gibi önemli yöneticiliklerde bulunmuştur. 

Kendisine bir büyüğü olarak tavsiyem Kızılay Genel Başkanı danışmanlığından (ne işe yarıyorsa) acilen istifa etmesidir.

Konu şu: Geçen hafta Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan’ın 31.500 TL net ücret aldığını yazmıştım. Ancak halen Kızılay’da görevli bir dostumuz yazdıklarımın eksik olduğunu; İbrahim Altan’ın ayrıca yurtdışı görevlerde günlük 200 avro, yurtiçinde ise günlük 200 TL maaşından ayrı olarak harcırah aldığını aktardı. Yine son zamanlarda dernek içinde kurulan şirketlerden ikisinde de yönetim kurulu üyesiymiş, aylık 15-20 bin TL ek olarak ücret alıyormuş. 

Dostumuz söylediklerini belgelemek için de Kızılay maaş bordrolarını göndermiş. İbrahim Altan’ın (damadı Ak Parti Yalova milletvekili imiş) aldığı maaş doğruymuş.

İşte bu maaş bordrosuna göz gezdirirken birden tanıdık bir isimle karşılaştım, şaşırdım, üzüldüm. Sevdiğim ve hayranlıkla yaptıklarını izlediğim Prof. Dr. Alper Cihan hocamız meğer Genel Başkan danışmanı imiş ve her ay mesai yapmadan net 15 bin TL civarında ücret alıyormuş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aileyi yıkan yasalardan kurtulmalıyız! 27 Nisan 2024 | 195 Okunma Dürüst olmak 13 Nisan 2024 | 93 Okunma Alkollü içkileri teşvik etmek facialara kapı aralamaktır 30 Mart 2024 | 170 Okunma Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 202 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 461 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar