İnsanı anlamak

Geçenlerde gazetelerde çıktı, bilmem gördünüz mü? Karadeniz’in bir ilinde 3 kardeş arasındaki arazi anlaşmazlığı cinayete yol açmış. Abileri anlaşmazlık yüzünden iki kız...

Geçenlerde gazetelerde çıktı, bilmem gördünüz mü? Karadeniz’in bir ilinde 3 kardeş arasındaki arazi anlaşmazlığı cinayete yol açmış. Abileri anlaşmazlık yüzünden iki kız kardeşini tabanca ile kafalarına ateş ederek öldürmüş. Anlaşmazlık fındık bahçesinin paylaşılması sebebiyle imiş. Kız kardeşler 5 yıl önce babadan kalma mirastan kendine aslan payı ayıran abilerine karşı tapu iptal davası açmışlar ve davayı kazanmışlar. Buna sinirlenen abileri ise iki öz bacısını fındık bahçesinde fındık toplarken öldürmüş.

İşin ilginci bu kardeşlerin yaşları. Katil abi tam 79 yaşındaymış. Kız kardeşler ise 74 ve 69 yaşlarında.

Türkiye’de insanların ortalama ömrünü düşünürsek beklenenden fazla yaşamış oldukları bile söylenebilir. Ancak dünya hırsı o kadar canlı ve o kadar güçlü ki birbirlerinin canını almaya kadar vardırmışlar.

¥

55 yaşlarındaki hanım hastamız sıkıntılı idi ve son günlerde yaşadığı üzüntülü olaylardan morali ve ruh sağlığı bozulmuştu. Kaldıramıyor, bir anlam da veremiyordu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 195 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 455 Okunma Sağlık ve huzur ayı 09 Mart 2024 | 71 Okunma Evrim teorisi bilimsel değildir 02 Mart 2024 | 319 Okunma Bunlar ölçü değil mi? 24 Şubat 2024 | 39 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar