Adnan Oktar: Sapıklığın zirvesi

Sahte mehdi Adnan Oktar kedicikleriyle beraber tutuklandı. O kadar çok ve tiksindirici suçlamalar yöneltildi ki onun iç yüzünü bilenler şaşırmadı bile.33 değişik suçtan gözaltına...

Sahte mehdi Adnan Oktar kedicikleriyle beraber tutuklandı. O kadar çok ve tiksindirici suçlamalar yöneltildi ki onun iç yüzünü bilenler şaşırmadı bile.

33 değişik suçtan gözaltına alınmıştı. Emniyet ve istihbarat güçlerimizin iyi bir hazırlık döneminden sonra düğmeye bastıkları anlaşılıyordu. Adnan Oktar grubundan ayrılmış ve içlerinde uzun yıllar bulunduğu için onları iyi bilen bir dostumu aradım. Kendisine, “Bu suçlamalar ne rezalet ve aklın durduğu iğrenç şeyler. Bu sayılanların onda biri doğruysa bu adam yıllarca cezaevinden çıkamaz” diyecek oldum. Aynen bana şu cevabı verdi: “Ağabey, medyada yer alan suçlamalar Adnan Oktar’ın işlediği suçların ancak onda biri. Öyle inanılmayacak facialar var ki anlatılmakla bitmez.”

Bu kadar olumsuzluk yanında başka bir durum da var: Hakkını yemeyelim, Adnan ve grubu evrim teorisi ile ilgili faydalı yayınlar da yaptı. 

Şimdi Adnan’ı yerden yere vuran malum medya kuruluşları ‘Evrim karşıtı’ olduğunu vurgulayarak (ki söylediğimiz gibi tek doğrusudur) sanki bu konuda yanlış şeyler yapmış gibi gösteriyorlar. 

Bazı mahfillerin bu ve benzeri hususlarını değil de evrimle ilgili kitaplarını ön plana çıkararak “İşte Darwin karşıtının hali” gibi yayınlar yaptığını görüyoruz. Bu tutum kasıtlı ve yanlıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 195 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 455 Okunma Sağlık ve huzur ayı 09 Mart 2024 | 71 Okunma Evrim teorisi bilimsel değildir 02 Mart 2024 | 319 Okunma Bunlar ölçü değil mi? 24 Şubat 2024 | 39 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar