FETÖ’cüler FETÖ’den vazgeçerler mi?

FETÖ’cülerin saymakla bitmez rezaletleri ve kötülükleri ortaya çıktı, her geçen gün de başkaları ortaya çıkıyor. 251 insanımızı şehit eden, her türlü hırsızlık ve...

FETÖ’cülerin saymakla bitmez rezaletleri ve kötülükleri ortaya çıktı, her geçen gün de başkaları ortaya çıkıyor. 251 insanımızı şehit eden, her türlü hırsızlık ve yolsuzluğa bulaşan, iftira ve yalana alışmış, kumpas kurup masumlara tuzak hazırlayan bu çetenin iğrenç ve aşağılık yüzü artık ortaya çıkmış halde. Fakat görüyoruz ki neredeyse çoğunluğu sabit fikirlerinde ısrar ediyor, FETÖ’yü temize çıkarmaya çalışıyorlar:

Bir arkadaşımızın bacanağıydı. 40’lı yaşlarında olmalıydı. Üstelik öğretmendi. Yani çocuklarımızı ve gençlerimizi teslim ettiğimiz, “Bunları vatana, millete, çevrelerine ve ailesine karşı hayırlı ve yararlı kişiler olarak yetiştir” dediğimiz kişiler bunlar. Böyle önemli insanlar öğretmenler, adeta genç neslin mimarları durumdalar.

Kendisi geçmişte FETÖ’ye teslim olmuş, onu ‘beklenen salih zat’ olarak gören biriydi. Belki o zaman Fetullah şarlatanı pek anlaşılamamıştı. Yurt dışı okullar, iman hizmetleri diye birçok kişiler FETÖ’nün maskelerinin farkına varamamıştı.

Ancak yıllar geçti. 17-25 Aralık’ta ve daha sonra bilhassa 15 Temmuz’da FETÖ’nün bütün rezillikleri ortaya çıkmıştı:

 En başta elleri kanlı terör örgütüydüler. 251 vatandaşımızı gözlerini kırpmadan şehit ettiler, binlercesini yaraladılar veya sakat bıraktılar. Merhametsiz, acımasız ve kötü kalpliydiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 195 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 455 Okunma Sağlık ve huzur ayı 09 Mart 2024 | 71 Okunma Evrim teorisi bilimsel değildir 02 Mart 2024 | 319 Okunma Bunlar ölçü değil mi? 24 Şubat 2024 | 39 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar