Futbol terörü

Bu hafta FB ile BJK arasındaki Türkiye kupası maçı şifresiz olarak ATV Kanalından verilince ikinci yarısında şöyle bir bakayım dedim. Ne göreyim, seyircilerin bir kısmının bulunduğu tarafta devamlı saha...

Bu hafta FB ile BJK arasındaki Türkiye kupası maçı şifresiz olarak ATV Kanalından verilince ikinci yarısında şöyle bir bakayım dedim. Ne göreyim, seyircilerin bir kısmının bulunduğu tarafta devamlı saha içine cisim atılıyordu. Kaleci Volkan, derken hakem ve Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman defalarca seyirciyi uyardılar ama yine cisim atılması devam etti. 

Aslında Beşiktaş 10 kişi oynuyordu. Saha Fenerbahçe’nindi ve müthiş tezahürat vardı. Sonra o ana kadarki skor da tur atlaması için Fenerbahçe’ye yetiyordu. Seyircilerin ne için bunu yaptıklarını anlamak mümkün değildi. 

Daha doğrusu mümkündü. Çünkü Türkiye’yi karıştırmak isteyen şer güçler her türlü ayırımcılığı kaşıyarak kullanabilmektedirler. Hele erken seçim kararının açıklanmasından sonra, Ankara’nın efsane belediye başkanı Melih Gökçek’in twetterlerle paylaştığı gibi, bu olay provokasyondur ve başka kışkırtmalara da hazır olmalıyız. 

Seyircilerin arasına karışmış FETÖ, PKK ve benzeri terör örgütlerinin bu işte etkili rol oynadığını düşünüyorum. Şimdi de futbol takımları taraftarları arasında çatışma ve karışıklığı hedef almışlardır. Böyle bir terörün ne kadar zarar vereceğini söylemeye bile gerek yok. Aman dikkat!

ERKEN SEÇİM HAYIRLI OLSUN

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dürüst olmak 13 Nisan 2024 | 89 Okunma Alkollü içkileri teşvik etmek facialara kapı aralamaktır 30 Mart 2024 | 168 Okunma Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 197 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 459 Okunma Sağlık ve huzur ayı 09 Mart 2024 | 75 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar