15 Temmuz’da FETÖ başarılı olsaydı!

3 sene önce 15 Temmuz’da ülkemiz FETÖ ihaneti yaşadı. Çok şükür başta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve kahraman milletimizin olağanüstü gayreti ile yenildiler. Sonrasında ise devletten...

3 sene önce 15 Temmuz’da ülkemiz FETÖ ihaneti yaşadı. Çok şükür başta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve kahraman milletimizin olağanüstü gayreti ile yenildiler. Sonrasında ise devletten FETÖ’cüleri tasfiye süreci başladı. 

Darbeye kalkışanlar FETÖ’ye teslim olmuş, ona ‘beklenen zat’ olarak inanmış kişilerdi. Darbe girişimi öncesi Fetullah şarlatanı pek anlaşılamamıştı. Yurtdışı okullar, iman hizmetleri diye birçok kişi bu rezil güruhun maskelerinin farkına varamamıştı.

Bilhassa 15 Temmuz sonrasında bütün rezillikleri ortaya çıkmıştı:

* En başta elleri kanlı terör örgütüydüler. 251 vatandaşımızı acımadan şehit ettiler, binlercesini yaraladılar veya sakat bıraktılar. Merhametsiz ve kötü kalpliydiler.

* Kökleri dışardaydı. Ülkemizin düşmanı istihbarat örgütleri adına çalışıyorlardı. Bunlarda ülke sevgisi, millet ve vatanlarına düşkünlük yoktu. Aksine milli ve geleneksel değerlerimizi küçümsüyorlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 195 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 455 Okunma Sağlık ve huzur ayı 09 Mart 2024 | 71 Okunma Evrim teorisi bilimsel değildir 02 Mart 2024 | 319 Okunma Bunlar ölçü değil mi? 24 Şubat 2024 | 39 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar