İlişkilerde normalleşme uzak bir bahara kaldı

“Biz önkoşullar olmaksızın ilişkileri normalleştirmeye hazırız. Ama göründüğü kadarıyla tangoyu tek başına yapmak durumunda kalan da biziz” diye söze giriyor, sorumuzu yanıtlarken Ermenistan...

“Biz önkoşullar olmaksızın ilişkileri normalleştirmeye hazırız. Ama göründüğü kadarıyla tangoyu tek başına yapmak durumunda kalan da biziz” diye söze giriyor, sorumuzu yanıtlarken Ermenistan Dışişleri Bakanı Zohrab Mnatsakanyan.

Soru şu: Karabağ sorununun çözümünde anlamlı bir ilerleme olursa, bu gelişme Türkiye ile Ermenistan arasında ilişkilerde bir normalleşmenin önünü açabilir mi?

İlişkilerde normalleşmeyi Karabağ meselesinin çözümü ile ilişkilendiren bu gibi soruların, önermelerin Erivan’da pek sıcak karşılanmadığını en baştan belirtelim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Suriye’deki DEAŞ meselesinde yollar Esad’a mı çıkıyor? 15 Mart 2024 | 218 Okunma Amerika’da Suriye’den çekilme tartışması büyüyor 14 Mart 2024 | 561 Okunma ABD’nin PKK/YPG’ye desteği ve Suriye’deki DEAŞ’lı tutuklular meselesi 13 Mart 2024 | 601 Okunma Kalın ve Fidan’ın Washington çıkartması, ABD ile yeni bir dönemin habercisi mi 08 Mart 2024 | 638 Okunma Gecikmiş bir 1 Mart Tezkeresi muhasebesi 07 Mart 2024 | 344 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar