Yazılmamak kaydıyla...

Neredeyse bir ömür kadar; elli altı yıldır haber peşinde koşan ve bugün bile meslekteki ilk günkü heyecanını yaşayan, bu heyecanı da köşesine, satırlarına ve okurlarına cömertçe sunan bir gazeteci Yavuz Donat.

Yavuz Donat (ağabey) ile 21 yıldır aynı çatı altında Sabah'ta birlikte çalışıyoruz.
Bu da elbette kendi adıma, onun heyecanına tanıklığı, gazetecilik tarzını ve her daim kendisini nasıl yenileyebildiğine dair doğrudan gözlemleme fırsatı verdi bana yıllardır.
Yakın siyasi tarihin kara kutularından birisi Yavuz Donat aynı zamanda. Atatürk dışındaki bütün Cumhurbaşkanları ile birebir görüşmüş, defalarca röportajlar yapmış, onların seçim gezilerine eşlik etmiş bir isim olarak; sadece okuduğumuz haberleri ve yazılarındaki detayları değil, binlerce yazılmamış detayı da biriktirmiş. Ve bu biriktirdiği çok özel anıları; benim kaleme aldığım kitabımız Off The Record on gün önce okurlarımızla buluştu.
ru adrestesiniz...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yarın değil hemen şimdi... 10 Nisan 2023 | 444 Okunma Mesele sadece seccade değil! 03 Nisan 2023 | 395 Okunma Terörün gölgesi değil gövdesi düştü 01 Nisan 2023 | 119 Okunma Ya Herru Ya Merru! 27 Mart 2023 | 337 Okunma Kılıçdaroğlu hukuku! 25 Mart 2023 | 222 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar