Terör sevicinin yalanları

"Tam bağımsızlık benim karakterimdir" demiş Büyük Atatürk. Bağımsızlık denilince aklınıza devleti yönetenlerin bağımsızlığı gelsin.

Birilerinin maşası ya da sözcüsü olmayanlar gelsin. Milleti ilgilendiren kararları açılırken sadece millet yararına düşünenler gelsin. Bulunduğumuz coğrafyada kendimizi savunma durumunda olan ülkemde birkaç silah karşılığında insanına zulmeden siyasetçiler değil, milli ve yerli silahını, tankını, tüfeğini hatta neredeyse uçağını yapar hale getiren devlet adamları gelsin.

Enerjide dışa bağımlılığı bir kader görüp hiçbir şey yapmayanlar değil, Doğu Akdeniz'de enerji kaynaklarında kendi hakkını kimselere bırakmamayı her şey pahasına göze alan siyasetçiler gelsin. Birkaç milyon için IMF kapılarında bekleyen siyasetçiler değil, IMF'ye borçları sıfırlayıp, artık başka devletlere borç verir hale getiren devlet adamları gelsin. Orta Doğu'da bir huzur adası olan ülkemizi karıştırmak, milletimizdeki birlik ve beraberliğe ve huzurumuza hançer sokmak isteyenleri biliyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yarın değil hemen şimdi... 10 Nisan 2023 | 445 Okunma Mesele sadece seccade değil! 03 Nisan 2023 | 396 Okunma Terörün gölgesi değil gövdesi düştü 01 Nisan 2023 | 120 Okunma Ya Herru Ya Merru! 27 Mart 2023 | 339 Okunma Kılıçdaroğlu hukuku! 25 Mart 2023 | 223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar