Ölüm Yolu’ndan dönüşün hikayesi

Kadın isterse, anne isterse önünde ne seller durabilir ne dünyevi hiçbir güç. Bunun en son örneği, Diyarbakır'da 100 günden uzun süredir evlat nöbetinde olan yüreği evlat hasretiyle dolu annelerdir.

Onlar nöbete başladığında hava 40 derece sıcak idi, şimdi eksi derecelerde soğuk.
Yağmurlar yağdı, karlar yağdı, birileri tarafından ötekileştirilmeye çalışıldılar, yok sayılmaya çalışıldılar, tehdit edildiler ama onların bir Allah'ı, bir de devleti vardı, vazgeçmediler. Terör örgütü PKK'nın kendilerinden koparıp aldığı evlatlarını, terör örgütünün İnsan Kaynakları gibi çalışan HDP'nin Diyarbakır İl Başkanlığı'nın önündeki merdivenlerinde bağırmadan, çağırmadan ama en etkili ve en korkutan sessiz eylemle bekliyorlar.
Hacire Ana'nın yaktığı fitil artık öyle bir büyüdü ki, korkması gerekenler yani, teröristler, terör örgütleri ve onların destekçileri alev alev tutuştular.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yarın değil hemen şimdi... 10 Nisan 2023 | 445 Okunma Mesele sadece seccade değil! 03 Nisan 2023 | 396 Okunma Terörün gölgesi değil gövdesi düştü 01 Nisan 2023 | 120 Okunma Ya Herru Ya Merru! 27 Mart 2023 | 339 Okunma Kılıçdaroğlu hukuku! 25 Mart 2023 | 223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar