İngiliz ortak olsaydı “satılık” derler miydi?

CHP Genel Başkanı'na sormak isterim; fabrikanın kiralama işini Katarlı değil de, Alman-İngiliz ya da Fransız ortaklı bir Türk firması kazanmış olsaydı yine "Türk ordusu satılmıştır" diyebilecek miydiniz?

Hangi yalanlarını, hangi inkarlarını yazalım ki? Tek tek burada hatırlatmaya kalksak, yerimiz yetmeyecek. Hatırlayın en son; "Anayasa'dan Türk ifadesini çıkarma" noktasında sözde Millet İttifakı ortakları ile yani HDP, İP ve SP ile mutabık kaldıklarına dair kendi sözlerini inkar etti CHP lideri Kılıçdaroğlu! Yapılacak olan anayasa değişiklikleri ile ilgili ilkeler üzerinde mutabık kaldık diye televizyona seçimlerden önce kendi sesiyle verdiği röportajı inkar eden bir genel başkanın partisindeki bir milletvekili şimdi de kalkıp; "Devletin ordusu Katar'a satılmış!" diyecek kadar şuurunu yitirdi. Birkaç gün sonra CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın da, genel başkanı gibi "ben öyle demedim" demesi sizi şaşırtır mı? "Şaşırtmaz" diyen sözlerinizi duyar gibiyim!

Cumartesi akşam bir televizyon kanalında çıktığı programda; bu milletin şanlı ordusuna dil uzatan, satılmış kelimesini kullanmaktan çekinmeyen Atatürk'ün kurduğu partinin bir milletvekili, artık gelinen son noktanın neresi olduğunu hepimize gösterdi. 

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yarın değil hemen şimdi... 10 Nisan 2023 | 445 Okunma Mesele sadece seccade değil! 03 Nisan 2023 | 396 Okunma Terörün gölgesi değil gövdesi düştü 01 Nisan 2023 | 120 Okunma Ya Herru Ya Merru! 27 Mart 2023 | 339 Okunma Kılıçdaroğlu hukuku! 25 Mart 2023 | 223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum