Halk, kendi üzerinden bedel ödeme dönemini bitirdi

Eğer kadınlar bir işi sahiplenmiş, bir yola çıkmışsa geri dönüş artık mümkün değildir. Çünkü; yaradılışında kadınların kararlılık, cesaret ve sağduyunun çok daha yüksek olduğu tüm bilimsel verilerce açıklanıyor.

Bunun en temel sebebi de; Yaradan'ın kadınlara bahşettiği annelik duygusu ve içgüdüsü elbette. Diyabakır'da HDP il binasının önünde son iki haftadır nöbet tutan ve sayıları her geçen gün daha da artan analar, işte hepimize bu duyguyu yeniden hatırlattı. Devletin terörle mücadeledeki kararlılığı ve başarısı, öncelikle silahlı mücadeleden geliyor. Bunun, rehabiliteye yönelik doğru politikalarla beslenmesi, silahlı mücadele ile paralel en doğru süreç. Ama herşeyi ne devletten beklemek doğru, ne de sadece devlet politikalarıyla kesin sonuç almak mümkün. Terörle mücadelenin en kökten çözüm adresi; halktan aldığı, sivillerden aldığı desteğin sona ermesiyle olacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yarın değil hemen şimdi... 10 Nisan 2023 | 445 Okunma Mesele sadece seccade değil! 03 Nisan 2023 | 396 Okunma Terörün gölgesi değil gövdesi düştü 01 Nisan 2023 | 120 Okunma Ya Herru Ya Merru! 27 Mart 2023 | 339 Okunma Kılıçdaroğlu hukuku! 25 Mart 2023 | 223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar