Ayasofya’nın açılması egemenlik hakkımız

BAHÇELİ: Ayasofya’nın ibadete açılması yakın tarihimizin en önemli irade beyanı. Ayasofya egemenlik sınırlarımızın içinde. Nerede ibadet edeceğimizi, nereyi cami olarak göreceğimizi, nereyi açıp kapatacağımızı güç ve çıkar merkezlerine mi soracağız?

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ SABAH'A ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli SABAH yazarı Şebnem Bursalı'nın sorularını yanıtladı. Bahçeli gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu:

 Ayasofya kararı sonrası " Atatürk de bizim Fatih de bizim. İkisini karşı karşıya getirmeye çalışanları sorgularız" dediniz. Bu konuda yorumuz?
Ayasofya Camii'nin ibadete açılması muazzam bir karar, yakın tarihimizin en önemli irade beyanı. Ayasofya'nın müze statüsünün kullanımının hukuk ve vakıf senediyle birlikte inanç haklarımıza aykırı olduğu her türlü izahtan vareste. Danıştay net ve tartışmaları düğümleyen bir kararı verdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yarın değil hemen şimdi... 10 Nisan 2023 | 445 Okunma Mesele sadece seccade değil! 03 Nisan 2023 | 396 Okunma Terörün gölgesi değil gövdesi düştü 01 Nisan 2023 | 120 Okunma Ya Herru Ya Merru! 27 Mart 2023 | 339 Okunma Kılıçdaroğlu hukuku! 25 Mart 2023 | 223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum